Praktiske informationer

Her finder du praktiske informationer omkring catering fra Bjørnekælderen

Der skal bestilles mad til min. 10 personer (og min. 20 personer ved buffet).

Alle priser på siden er inkl. moms. og betaling sker ved afhentning, medmindre andet er aftalt. Derudover er Bjørnekælderens generelle afbestilling- og betalingsbetingelser gældende.

Maden klargøres i Bjørnekælderen, hvor du også afhenter den på aftalt tidspunkt. Se vores adresse på Frederiksberg her.

Bjørnekælderen leverer gerne maden

Prisen for levering starter ved 350 kr., men den eksakte pris kan dog først gives, når vi kender adressen.

Du er velkommen til at ændre antallet af kuverter løbende. Men alle ændringer skal dog meddeles senest fem dage før afhentning.

Maden leveres i engangsemballage, kasser og evt. på fade og i skåle. Engangsemballagen kan smides ud efter brug, mens fade, skåle og kasser skal leveres tilbage til Bjørnekælderen i rengjort stand den førstkommende hverdag.

Hvis service er gået itu eller på anden måde beskadiget, vil kunden blive faktureret for erstatninger til Bjørnekælderens kostpriser.

Almene portioner i alle menuer

Når du vælger catering hos Bjørnekælderen er mængden nøje afregnet ift. almene portionsstørrelser.

Således indeholder vores:

  • Forretter ca. 150 gram
  • Hovedretter ca. 180 gram fisk/skaldyr/kød og ca. 220 gram garniture
  • Desserter ca. 180 gram

Er dine gæster lidt mere sultne end gennemsnittet, kan du selvfølgelig bestille ekstra mad.

Afhængigt af den menu, du ønsker, kan det forekomme, at noget af maden skal varmes op inden spisning. I så fald modtager du alle anvisninger mht. fremgangsmåde og temperaturer.

Kok, tjenere og assistent leveres også

Udover maden kan vi også levere personale i form af kok, kokkeassistent og tjenere. Catering fra Bjørnekælderen handler nemlig også om at lade dig nyde din fest - og så kan vi sørge for alt det praktiske.

Overvej derfor, om du har brug for hjælp, så du i stedet har muligheden for at hellige dig dine gæster og dermed kan slippe for at tænke på servering og udskæring.

Personalet kan bookes for 450 kr. per time - dog minimum tre timer.

Kok
Sørger for opvarmning og tilberedning på stedet.

Tjener(e)
Sørger for servering og afrydning.

Assistent
Hjælper med at skære kød, varme maden op og i det omfang det kan nåes, går assistenten gerne til hånde med tjeneropgaver og evt. opvask.

Der beregnes transporttid for alt vores personale.