Sådan finder du vej til Bjørnekælderen

Restauranten ligger centralt på Frederiksberg (se kort her) og transport til Bjørnekælderen er derfor nemt uanset, hvilket transportmiddel, du vælger.

Hvis I kommer i bil

Der kan parkeres på Frederiksberg Alle eller en af sidevejene.
Bemærk, at der er 2-timers parkering på hverdage mellem kl 8.00 og 20.00 og lørdage mellem kl 8.00 og 15.00 , så husk at stille p-skiven.

Hvis I ønsker at parkere længere, skal der ligge en 1-dags parkeringslicens fra Frederiksberg Kommune i forruden. Den kan købes elektronisk eller i Kvik Spar-købmanden tæt på restauranten (se liste over alle forhandlere).

Bus, tog og metro

Det er også nemt at komme til Bjørnekælderen med det offentlige. Af mulige buslinier, er der linie 26, som går lige til døren samt linie 18, der standser ved Frederiksberg Runddel (i gåafstand fra restauranten).

Hvis I kommer med tog til København, kan I stå af på både Københavns Hovedbanegård og Valby Station. Buslinie 18 går direkte fra Valby Station (fra broen), mens linie 26 går fra Københavns Hovedbanegård (på Vesterbrogade).

Hvis I rejser med metro, skal I stå af på Frederiksberg station, hvorfra I kan vælge at gå (ca. 20 minutter) eller tage buslinie 18.

Besøg rejseplanen.dk, hvor der kan laves og udskrives en komplet rejseplan.