Maden

Frokosten
Serveres lette retter samt smørrebrød

Aftenen
Her har vi lavet to køkkener. Dagens køkken og et traditionelt a´la carte kort.

Dags køkkenet 
-2 retter menu, med tilvalg af ost og dessert

-Salon retten som typisk skal steges på panden, men efterhånden har ovnen i mange køkkener lusket sig ind pga af manglende komfurplads og hænder.
I salonen kan der kun side 16 gæster, så deraf navnet salon retten. Men skulle du sidde andre steder er du naturligvis velkomme til at få serveret retter som 
stegt flæsk, meunierestegt rødspætte og wienersnitzel.

-Så har vi lavet Nostalgi retten, som er mad som man fælder en lille tårre over.
Bøf Wellington, onglet, gule ærter og forloren skildpadede, mørbradgryde, benløse fugle og ikke mindst hjerter i fløde sauce.

-Og for at det hele ikke skal ende i kød helvede så har vi dagens fiske ret, som siger sig selv

Så Har man hvis ikke brug for mere