Aftenmenu til selskaber

Se priser under Arrangementer.

Til selskaber over 12 personer, skal menuen forudbestilles og maden skal være det samme til alle gæster.

Har du specielle ønsker vedr. maden til dit selskab, laver vi gerne menuforslag ud fra dine specifikke ønsker. 

Nedenstående menu skal bestilles til min. 12 personer. Er dit selskab mindre end 12 personer, så se venligst vores a la carte menu her

 

Formad
Let røget andelevermousse
med kvæder og krydderkaramel
Lynmarineret helleflynder
tynde skiver af helleflynder med pærekompot, peberrodsskum og rugcroutoner
Røget laksemousse
med hakkede æg, kapers, dild og bacon
Gulerodssuppe
med ristede kammuslinger og syltede gulerødder
Frisk Stenbiderrogn (50g)
tilsmagt med cognac serveret med æbler, creme fraiche, og ristet brød
(Sæson start februar til midt april)
Tillæg 50,-
Hovedretter
Ristet havkat
med porre i gede-friskost, samt mynte, syltet citron og brunet smør      
Sprængt andebryst
med stegt julesalat, frossen peberrodsfløde, smørsauce og hvide kartofler
Duet af kalv og løg
helstegt kalvefilet med kalvesky og sprængt bryst med cremesauce, stegte løg, løgpuré og stegt kartoffel
Oksemørbrad fra Himmerland
med saltbagt selleri, syltede skalotteløg, pommes Anna & rødvinssauce
Tillæg 120,- per person
Ost/Eftermad
3 danske oste
med behørig garniture
Krydderkage
med vanilleis og sirup, gulerod og nøddekrokant
Æble & karamel
æblemazarinkage, karamelfromage, kvædete-is, æbleterrine og karamelcreme
Chokoladedessert
lun mørk chokoladekage, hasselnøddeis, lys chokolademousse og brændt chokoladecreme
Tillæg 95,-